Over ons

Vacature kopersbegeleider

Heb jij altijd in de techniek willen werken en wil jij dagelijks werken aan uitdagende projecten bij een groeiende organisatie in een dynamische branche? Dan maken we graag kennis met jou!

Functie
In de functie van kopersbegeleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor de kopers van woningen. Je speelt een belangrijke rol in het professioneel en op innovatieve wijze begeleiden van kopers in het gehele koopproces. Het gaat om het geven van aandacht, het is immers een van de belangrijkste, grootste uitgaven die mensen in hun leven zullen doen. Jij geeft ze het gevoel van welkom, oprechte interesse in hun woonwensen en meedenkend vanuit beschikbaar budget en technische en innovatieve kopersopties. Je slaat een brug tussen het bouwproces en de wensen en verwachtingen van de koper. Gedurende het gehele project, van verkoop tot service, ben jij de spil in de contacten met de kopers, alles met als doel een tevreden klant..

Klik op deze link voor de volledige vacature!

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan een motivatie en CV door het sollicitatieformulier in te vullen. Ook kunt u deze sturen per e-mail, naar Rik Schuurman (afdeling personeelszaken) Gegevens: r.schuurman@morrenhof-jansen.nl of per post naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. Rik Schuurman, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen. Voor vragen over de vacature kunt u ook bellen naar 088 2549017, Rik Schuurman.