Over ons

Sinds augustus 2019 is Hoogstraten Groep Almelo onderdeel van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven. Door krachten en kennis te bundelen heeft Hoogstraten Groep zich nog meer ontwikkeld om zo klanten nóg beter van dienst te zijn. Je vindt ons nog steeds op onze locatie in Almelo en de vertrouwde gezichten zijn nog steeds jouw aanspreekpunt.

De frisse wind heeft wel voor veranderingen gezorgd, maar met de steun van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven heeft Hoogstraten Groep Almelo de mogelijkheid gehad om te investeren in de kwaliteit van onze installaties en de dienstverlening te optimaliseren. Duurzaamheid staat hierbij centraal. Als onze klant profiteer je hiervan natuurlijk volop mee. 

Dekkend werkgebied
Met vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen, Vriezenveen en onze vestiging in Almelo hebben we een dekkend werkgebied in Oost-Nederland en zijn we altijd dichtbij. 

Onze specialisaties
Wij, Hoogstraten Groep Almelo, zijn al sinds 1966 gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en het onderhouden van installaties. Hierbij focussen wij ons vooral op woningbouw, renovaties, utiliteitsbouw, service en onderhoud. En nu we onderdeel zijn van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven kunnen we dit uitbreiden met zwembadtechniek, beveilingstechniek en zink- en dakgoten. Nieuwgierig naar de verschillende referentieprojecten? Kijk dan op ons projectenoverzicht

We zien je graag! 
Wil je een afspraak met een van onze adviseurs? Je bent van harte welkom in Almelo of op een van de andere vestingen. Je kunt ons bereiken 088 - 2549 000 of stuur een e-mail naar naar info@morrenhof-jansen.nl