Service Totaal in Slagharen wordt vanaf 1 mei 2018 onderdeel van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven in Dalfsen. Service Totaal blijft zelfstandig en onder eigen naam de markt bedienen. Door de nieuwe samenwerkingsvorm is Service Totaal ervan overtuigd dat zij haar positie in de markt nog verder kan verstevigen en uitbouwen.

Directeur Johan Koel van Service Totaal: “Door in zee te gaan met een sterke partij als Morrenhof – Jansen wordt een mooi toekomstperspectief gegarandeerd voor het bedrijf dat ik 15 jaar geleden heb opgestart en daarna verder uitgebouwd. En dit blijf ik ook doen, want binnen deze nieuwe samenwerking houd ik mijn functie als directeur van Service Totaal.”

Expertises samenbrengen
Service Totaal in Slagharen is een vakkundig allround installatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de zwembadtechniek. Ook in deze nieuwe samenwerkingsvorm blijft Service Totaal zich richten op deze expertise en vormt daarmee een goede aanvulling op de werkzaamheden van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven. Dit betekent dat Service Totaal in de toekomst meer kennis, expertise en capaciteit kan bieden richting klanten en zorgt ervoor dat Morrenhof – Jansen installatiebedrijven een nog bredere dienstverlener in de installatietechniek wordt.

Aandacht voor de klant
“Ook wat betreft de manier van werken is er een goede match tussen Service Totaal en ons. Beide bedrijven hechten veel waarde aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit met bewezen technieken. Dit doen wij door samen te werken, luisteren naar de wensen van de klant, juiste materiaal te gebruiken en professionele medewerkers in te zetten. Een belangrijke basis om samen verder te bouwen aan een succesvolle toekomst,” aldus directeur Erdy Jansen van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven.

Service Totaal
Service Totaal is een installatiebedrijf met 15 medewerkers en bestaat nu ruim 15 jaar. Het bedrijf richt zich vooral op de markt in Noord – Oost Nederland. Als totaalinstallateur realiseert het bedrijf projecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Service Totaal onderscheidt zich in de markt vanwege hun ervaring en kennis in de zwembadtechniek.

Morrenhof – Jansen installatiebedrijven
Bij het familiebedrijf Morrenhof – Jansen installatiebedrijven werken ruim 150 medewerkers en valt onder de middelgrote partijen in de installatietechnische markt.  De hoofdvestiging staat in Dalfsen en de nevenvestigingen in Vriezenveen en Gramsbergen. Morrenhof – Jansen installatiebedrijven is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.