Morrenhof-Jansen installatiebedrijven heeft vrijdag 4 november officieel de deuren van het nieuwe bedrijfspand in Dalfsen geopend. Het nieuwe pand is energieneutraal en voorzien van de meest duurzame technieken. En daarmee is het bedrijf, als een van de weinige bedrijven in Nederland, GPR en Maatlat gecertificeerd. Het nieuwe bedrijfspand is door wethouder Klaas Agricola en directeuren Klaas en Erdy Jansen officieel geopend onder toeziend oog van genodigden en personeel. 

Welkom, open en transparant
Vrijdag 3 november is het nieuwe bedrijfspand van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven feestelijk geopend. Onder toeziend oog van ruim 400 genodigden werd de zes meter hoge champagnefles ‘ontkurkt’ door wethouder Klaas Agricola. “Het nieuwe kantoor van Morrenhof – Jansen verbeeldt hoe jullie als bedrijf in het leven staan: welkom, open en transparant. Vele Dalfser bedrijven hebben een bijdrage mogen leveren aan dit unieke pand. Dat is een mooi voorbeeld voor ondernemend Dalfsen,” vertelde wethouder Klaas Agricola in zijn toespraak.
 
Transparant en duurzaam
Het nieuwe bedrijfspand van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is gevestigd aan De Vesting 34 in Dalfsen. Het bedrijfspand heeft een transparante uitstraling en is voorzien van de nieuwste duurzame technieken. Ook in het gebouw zijn deze technieken op een mooie en zichtbare wijze in het gebouw verwerkt. “Ik ben gestart met Harrie Morrenhof in ons schuurtje aan de Uithoek in Dalfsen. En nu, 37 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met een drietal vestigingen in Gramsbergen, Vriezenveen en Dalfsen. Met ruim 150 medewerkers en 29000 klanten, werken we elke dag aan installatieprojecten, van utiliteit tot de meest luxueuze villa’s. Van bewezen technieken tot innovaties. De officiële opening, is dan ook een bijzonder moment voor ons,” licht Klaas Jansen toe.
 
Ruim 3000 bezoekers open huis De Vesting
Op zaterdag 4 november tussen 10.00 – 16.00 uur organiseerde Morrenhof-Jansen installatiebedrijven samen met de buren Schippers Bouwcenter, South West Tours, Robos Contract Furniture en Bouwtektuur een open huis. Ruim 3000 bezoekers hebben de verschillende bedrijven bezocht. “Het open huis is prachtig verlopen. Veel bezoekers wat ons als bedrijven een goed gevoel geeft. Door krachten te bundelen als bedrijven hebben we er een succes van kunnen maken,” vertelt directeur Erdy Jansen.