Wil jij dagelijks werken aan uitdagende projecten bij een groeiende organisatie in een dynamische branche? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij zoeken een enthousiaste en vakbekwame elektriciens en loodgieters om ons team in Almelo te versterken.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van uiteenlopende elektrische installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Binnen deze functie ben je zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam op verschillende projecten. Het betreft een fulltime functie.

Wat verwachten wij van jou?
- MBO niveau 2 of 3, elektrotechnische opleiding,  werktuigkundige installatietechniek;
- Kennis van recente ontwikkelingen de branche;
- Technisch inzicht;
- Bezit van een B-rijbewijs;
- Gemotiveerd, flexibel en collegiaal;
- Klantgerichte instelling;
- Goede communicatieve vaardigheden.

Wat mag je van ons verwachten?
Natuurlijk mag je als monteur rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar Hoogstraten Groep Almelo biedt je nog veel meer. Een informele en prettige werkomgeving. Een collegiale sfeer waarin we dagelijks met trots, vakmanschap en plezier werken aan installaties voor onze klanten.

Ons bedrijf
Hoogstraten Groep Almelo is onderdeel van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven. Werken bij Hoogstraten Groep Almelo betekent dus ook werken bij Morrenhof – Jansen installatiebedrijven. Dat maakt werken bij Hoogstraten Groep Almelo nóg interessanter! Hierdoor heb je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Met bijna 200 medewerkers en 4 vestigingen in Noordoost Nederland kun je bij Hoogstraten Groep Almelo alle kanten op. Gevarieerde projecten en volop kansen om jouw loopbaan vorm te geven zoals jij dat wilt.

Enthousiast of meer informatie?
Neem dan contact op met Rik Schuurman, r.schuurman@morrenhof-jansen.nl of bel naar 088 254 9017. Een brief mag je sturen naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. Rik Schuurman, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen.