Tennekes installatietechniek wordt per januari 2023 onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. “Tennekes installatietechniek is een installatiebedrijf met jarenlange ervaring en is, net als wij, een familiebedrijf. Ze zijn gevestigd in IJsselmuiden, net als Installatiebedrijf Fien die sinds vorig jaar onderdeel is van onze bedrijvenfamilie. Dankzij deze stap kunnen we onze marktpositie in de Noordoostpolder verder verstevigen en dit brengt mooie kansen met zich mee,” vertelt directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. 

Wens om onze positie in de regio te versterken
“Wij hadden als Morrenhof-Jansen installatiebedrijven al langere tijd de wens om onze positie in deze regio te versterken. Vorig jaar hebben we de kans gekregen om Installatiebedrijf Fien over te nemen. En juist doordat we al gevestigd zijn in IJsselmuiden maakt deze overname het mogelijk dat we nog verder kunnen doorgroeien. Er staat een sterk en enthousiast team klaar waarmee we Tennekes installatietechniek de komende jaren verder kunnen uitbouwen. De medewerkers van Tennekes blijven werkzaam, hierdoor kunnen bestaande klanten blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit die ze gewend zijn. Een belangrijke basis voor een succesvolle toekomst,” licht Erdy Jansen toe.

Allround installatiebedrijf
Marc Tennekes: “Door onderdeel te worden van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven kunnen we onze medewerkers groeimogelijkheden en een goede toekomst garanderen. Ook kunnen wij onze klanten sneller en beter bedienen, door samen te werken met andere vestigingen van Morrenhof-Jansen in onze regio. Daarnaast kunnen we klanten nu een totaalpakket aanbieden, omdat we straks alle disciplines in huis hebben. Van elektrotechnische installaties, luchtbehandeling, water en sanitair, CV en klimaatbeheersing tot aan beveiliging en diamantboren. Een waardevolle aanvulling.”

Tennekes installatietechniek
Tennekes installatietechniek is in 1979 opgericht als installatiebedrijf onder de naam Siebert Tennekes. Vanaf 1997 ging het bedrijf verder onder de naam Tennekes installatietechniek. Een familiebedrijf met een focus op w-installaties, zowel nieuwbouw als renovatie. Inmiddels zijn er zo’n 16 medewerkers werkzaam bij het installatiebedrijf. Ook service en onderhoud behoort tot de diensten van het bedrijf.
 
Morrenhof–Jansen installatiebedrijven
De afgelopen jaren heeft Morrenhof–Jansen installatiebedrijven de mogelijkheid gehad om meerdere installatiebedrijven over te nemen. Inmiddels valt het familiebedrijf onder één van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt en zijn er zo’n 285 medewerkers werkzaam. De hoofdvestiging staat in Dalfsen en de nevenvestigingen in Vriezenveen, Gramsbergen, Enschede en IJsselmuiden. Morrenhof–Jansen installatiebedrijven is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, duurzame energie, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.