Over ons

Vacature (junior) calculator-w

Wil jij dagelijks werken aan uitdagende projecten bij een groeiende organisatie in een dynamische branche? Heb je al ervaring als calculator of ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan maken we graag kennis met jou!
 

Functie
Als calculator ben je verantwoordelijk over het voortraject en calculeer je zowel eenvoudige als complexe
installaties in de particuliere en utiliteitssector. Je werkzaamheden bestaan uit het opstellen en uitwerken van calculaties en aan de hand hiervan breng je een offerte uit. Je vraagt offertes aan bij toeleveranciers en controleert deze op compleetheid. Je vertaalt de klantvraag en/of vraag van de projectleiding in een offerte, waarbij je oog hebt voor de technische aspecten, energiebesparende maatregelen en richt jij je op details. Je werkt nauw samen met de tekenaar, werkvoorbereiding, projectleiding en bent gewent zelfstandig te werken.

Klik op deze link voor de volledige vacature!

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan een motivatie en CV door het sollicitatieformulier in te vullen. Ook kunt u deze sturen per e-mail, naar Rik Schuurman (afdeling personeelszaken) Gegevens: r.schuurman@morrenhof-jansen.nl of per post naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. Rik Schuurman, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen. Voor vragen over de vacature kunt u ook bellen naar 088 2549017, Rik Schuurman.