Over ons

Wil jij dagelijks werken aan uitdagende projecten bij een groeiende organisatie in een dynamische branche? Dan maken we graag kennis met jou!
 
Functie
Wij zijn per direct op zoek naar vakbekwame cv monteur (s) om ons team te versterken. Heb je kennis en ervaring van klimaat techniek, vind je klantcontact leuk. Het betreft een fulltime functie. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en onderhouden van uiteenlopende cv-installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij moet je ook instructies geven aan de klant. Binnen deze functie ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk, maar zal je ook in teamverband werkzaam op verschillende projecten.

Klik op deze link voor de volledige vacature!

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan een motivatie en CV door het sollicitatieformulier in te vullen. Ook kunt u deze sturen per e-mail, naar Rik Schuurman (afdeling personeelszaken) Gegevens: r.schuurman@morrenhof-jansen.nl of per post naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. Rik Schuurman, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen. Voor vragen over de vacature kunt u ook bellen naar 088 2549017, Rik Schuurman.