Over ons

Vacature hovenier

Heb jij groene vingers en ben jij graag buiten aan het werk? Als hovenier/terreinmeester bij Morrenhof-Jansen installatiebedrijven kan dit!

Functie
Je bent er verantwoordelijk voor dat de tuinen, bestratingen, etc. rondom onze panden goed verzorgt en onderhouden worden. Dit geld voor alle drie de vestigingen (Dalfsen, Gramsbergen, Vriezenveen). In de zomer zal dit betekenen dat jij bijvoorbeeld druk bent met onderhouden van de verschillende tuinen/plantsoenen en in de winter ben je weer druk met het sneeuwvrij houden van de verschillende locaties. Daarnaast zal jij ook ter ondersteuning materialen naar de verschillende bouwlocaties moeten brengen. Een baan waarbij geen dag hetzelfde is.

Klik op deze link voor de volledige vacature!

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan een motivatie en CV door het sollicitatieformulier in te vullen. Ook kunt u deze sturen per e-mail, naar K. Jansen (directeur) Gegevens: k.jansen@morrenhof-jansen.nl of per post naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. K. Jansen, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen. Voor vragen over de vacature kunt u ook bellen naar 06 53 52 78 75, Klaas Jansen.