Over ons

Vacature loodgieter

Wil jij dagelijks werken aan uitdagende projecten bij een groeiende organisatie in een dynamische branche? Ben jij een ervaren w-monteur of heb jij een technisch hart en wil jij het vak graag leren? Dan maken we graag kennis met jou!
 
Functie
Wij zoeken een (leerling) w-monteur om ons team te versterken. Het betreft een fulltime functie. Als werktuigkundig monteur bij Morrenhof- Jansen installatiebedrijven ben je verantwoordelijk voor allerlei werkzaamheden in de installatietechniek. Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk (water en gas), afvoersystemen, CV installatie, mechanische ventilatie, sanitair en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Het betreft projecten in zowel nieuwbouw als renovatie, woningbouw en utiliteit.
 
Klik op deze link voor de volledige vacature!
 
Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan een motivatie en CV door het sollicitatieformulier in te vullen. Ook kunt u deze sturen per e-mail, naar Rik Schuurman (afdeling personeelszaken) Gegevens: r.schuurman@morrenhof-jansen.nl of per post naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. Rik Schuurman, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen. Voor vragen over de vacature kunt u ook bellen naar 088 2549017, Rik Schuurman.