Over ons

Vacature monteur zwembadtechniek

Heb jij altijd in de techniek willen werken en wil jij dagelijks werken aan uitdagende projecten bij een groeiende organisatie in een dynamische branche? Dan maken we graag kennis met jou!

Functie
Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een zelfstandige monteur. Bij het bouwen van het zwembad ben je van begin tot eind betrokken bij het project (van gemeentelijk zwembad tot exclusief privébad). Je legt zelf de eerste leidingen en in de eindfase doe je zelf de afmontage en de inregeling. Na de oplevering van het project kom je nog regelmatig terug voor service en onderhoudswerkzaamheden. Binnen de functie van zwembad monteur heb je gegarandeerd een afwisselende baan waarin nooit een dag hetzelfde is. Uitdagingen ga je niet uit de weg maar pak je met twee handen aan. Jouw taken bestaan o.a. uit:

  • Aanleggen van de leidingen;
  • De afmontage;
  • Onderhouden en daar waar nodig aanpassen van waterbehandelingsinstallaties en diverse waterattracties;
  • Oplossen van diverse storingen,

hierbij is het van belang dat je snel je weg weet te vinden in verschillende gebouwbeheerssystemen (GBS); Fungeren als aanspreekpunt voor opdrachtgevers en projectleiders.

Klik op deze link voor de volledige vacature!

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan een motivatie en CV door het sollicitatieformulier in te vullen. Ook kunt u deze sturen per e-mail, naar Rik Schuurman (afdeling personeelszaken) Gegevens: r.schuurman@morrenhof-jansen.nl of per post naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. Rik Schuurman, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen. Voor vragen over de vacature kunt u ook bellen naar 088 2549017, Rik Schuurman.