Over ons

Vacature senior projectleider

Binnen- en buitendienst werkzaamheden combineren in 1 functie? Als projectleider bij Morrenhof-Jansen installatiebedrijven kan dit! Ben jij de “regelneef” die wij binnenkort welkom mogen heten bij ons familiebedrijf.
 
Functie
In deze functie werk je aan interessante projecten en draag je samen met je collega’s bij aan het succes van het bedrijf. Het uitdagende aan deze baan is dat het veel afwisseling met zich mee brengt, je verantwoordelijkheid hebt en veelal zelfstandig aan projecten werkt. Het ene moment hou je je bezig met het adviseren van klanten en het maken van kostprijsberekeningen + offertes; en het andere moment bewaak je de voortgang en kwaliteit van een project (en gaat hierbij op pad naar de locatie) en handel je de administratie af óf instrueer jouw collega's waar nodig. Kortom, een boeiende en veelzijdige functie waarbij je zowel technisch, organisatorisch, commercieel & financieel verantwoordelijk bent voor de aan jou toegewezen projecten.
 
Klik op deze link voor de volledige vacature!
 
Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan een motivatie en CV door het sollicitatieformulier in te vullen. Ook kunt u deze sturen per e-mail, naar Rik Schuurman (afdeling personeelszaken) Gegevens: r.schuurman@morrenhof-jansen.nl of per post naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. Rik Schuurman, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen. Voor vragen over de vacature kunt u ook bellen naar 088 2549017, Rik Schuurman.