Over ons

Vacature tekenaar/engineer (Dalfsen - Gramsbergen)

Bezig zijn met jouw passie? Droom jij ’s nachts van programma’s als Revit, Autocad en Stabicad? Geen nachtmerries natuurlijk ;) En heb je ervaring als tekenaar? Word dan een MJ-er! Ben jij al een echte BIM-tekenaar of wil jij de kans om je verder te ontwikkelen. Bij ons ga je aan de slag met interessante projecten bij een groeiend familiebedrijf in een dynamische branche, genoeg uitdaging dus!

Wat houdt het in om tekenaar te zijn bij Morrenhof-Jansen?
Je start op maandag met een project waar je vorige week vrijdag geëindigd bent, een groot en uitdagend utiliteitsproject in Zwolle. Er komen zowel E- als W-installaties in, deze werk jij met gemak verder uit en tekent ze in. Wanneer je vragen hebt schaam jij je niet om deze te stellen aan jouw collega’s, van elkaar kun je immers leren! Samen met de projectleider bespreek je de tekening, door jouw precisie valt jou op dat er een foutje in het ontwerp zit. Gelukkig vind je altijd een (technische) oplossing en maak je onze klanten blij.

Met een goede dosis humor, positiviteit en een collegiale instelling ben jij van toegevoegde waarde voor het team. Samen met de meest leuke en ervaren collega’s ontwerp je installaties, werk je deze uit en maak je revisie- en werktekeningen. Voor komende tijd staan er een aantal grote nieuwbouwprojecten op de planning. Aanpoten, maar daar houd jij wel van! Door jouw flexibiliteit is het geen probleem om aan meerdere projecten tegelijker tijd te werken. Ohja! Tussen al jouw werkzaamheden door moet natuurlijk ook lekker gegeten worden, vergeet daarom de traktatie in de kantine niet ;)

 
 

Wat ga je doen als tekenaar?

• Ontwerpen van installaties
• Uitwerken van installaties voor de uitvoering van projecten
• Maken van revisie- en werktekeningenWij vragen van jou:

• Je hebt op niveau 3 een mbo-opleiding Technisch tekenaar afgerond.
• Goede kennis van Autocad en Stabicad
• Kennis van BIM (Revit) is een pre
• Aantoonbare kennis van werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties
• Kennis en ervaring van Syntess is een pre
• Actuele kennis van ontwikkelingen in de branche
• Goede beheersing van de Nederlandse taal


Bij ons is alles 'gewoon goed' geregeld, wij bieden jou:

• Leuke functie, met nòg leukere collega’s
• Een fulltime dienstverband
• Opleidingsmogelijkheden, jouw ontwikkeling staat niet stil
• Werkplezier: uitjes, spontane acties, samen eten èn drinken (veel en lekker)
• Medewerkers-app: we hebben onze eigen MJ-app en daar zijn we toch trots op! Met een druk op de knop vul jij je uren in, bestel je werkkleding of lees je het laatste interne nieuws.


Ohw ja! Wie zijn wij?

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven is een groeiend familiebedrijf, gespecialiseerd in installatietechniek. Met ruim 200 medewerkers verspreid over drie vestigingen in Dalfsen, Gramsbergen en Vriezenveen hebben we een dekkend werkgebied in Oost-Nederland. Zo zijn we altijd bij onze klanten in de buurt.

Wij werken al meer dan 40 jaar voor particuliere en zakelijke klanten. Van nieuwbouw-, renovatie-, utiliteits- tot agrarische projecten. In 2018 hebben wij Service Totaal overgenomen. Als bedrijf staan we bekend om onze informele sfeer, humor en toegankelijkheid. Korte lijnen, efficiënt, inventief, betrokken, kwaliteit en maatwerkoplossingen: daar houden wij van. Net als onze klanten.


Onze bedrijfsfilm

Wil jij graag bij ons werken?

Heb jij vragen over deze vacature? Stuur Rik Schuurman, onze HR-medewerker, een WhatsApp-bericht. Rik is bereikbaar op 06 - 38 31 60 59.

Direct solliciteren? Graag! Gebruik dan ons online sollicitatieformulier. Of stuur jouw CV met motivatie naar Rik Schuurman, zijn gegevens: r.schuurman@morrenhof-jansen.nl. Je kunt ook bellen met Rik. Hij is op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 088 2549017 of 06 - 38 31 60 59.