Over ons

Vacature zinkwerker

Ben jij een vakman die zink omzet tot mooie dakwerken en op zoek naar een uitdagende functie? Wil je graag aan de slag binnen een modern en informeel bedrijf in een zelfstandige rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
We zoeken een gedreven en hardwerkende zinkwerker die zinken dak- en wandbedekking aan kan
brengen. De nadruk van de werkzaamheden ligt op het zinkwerk. De uit te voeren werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd. Je bepaalt grotendeels, in overleg met de projectleiding de uitvoering, de volgorde van werkzaamheden en de optimale weg naar het gewenste resultaat. Je komt te werken binnen een enthousiast team. De werkzaamheden voer je uit met ervaren collega’s op mooie projecten. Dit kan zowel in de utiliteitsbouw als de woningbouw zijn. Ook loodgieters met ervaring op het dak zijn van harte welkom om te reageren.

Klik op deze link voor de volledige vacature!

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan een motivatie en CV door het sollicitatieformulier in te vullen. Ook kunt u deze sturen per e-mail, naar Rik Schuurman (afdeling personeelszaken) Gegevens: r.schuurman@morrenhof-jansen.nl of per post naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. Rik Schuurman, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen. Voor vragen over de vacature kunt u ook bellen naar 088 2549017, Rik Schuurman.