Over ons

Zonnepanelen monteur

Heb jij altijd in de techniek willen werken en wil jij dagelijks werken aan uitdagende projecten bij een groeiende organisatie in een dynamische branche? Dan maken we graag kennis met jou!

Functie
Wij zoeken een enthousiaste en vakbekwame pv-monteur om ons team te versterken. Het betreft een fulltime functie. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en installeren van PV-systemen op het dak van onze klanten. Het gaat om installaties van 4 zonnepanelen bij een particulier tot een paar honderd zonnepanelen op bedrijfspanden. Je koppelt de installatie aan de omvormer(s), je bent verantwoordelijk voor de eindafwerking en de inbedrijfstelling van de totale installatie. De uit te voeren werkzaamheden worden in teams van twee personen zelfstandig uitgevoerd.

Klik op deze link voor de volledige vacature!

Ben je enthousiast over de vacature?
Stuur dan een motivatie en CV door het sollicitatieformulier in te vullen. Ook kunt u deze sturen per e-mail, naar Rik Schuurman (afdeling personeelszaken) Gegevens: r.schuurman@morrenhof-jansen.nl of per post naar Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, t.a.v. Rik Schuurman, De Vesting 34, 7722 GA in Dalfsen. Voor vragen over de vacature kunt u ook bellen naar 088 2549017, Rik Schuurman.