Over ons

Airconditioning

Met airconditioning kunt u het klimaat van een woning of kantoor reguleren. Op deze manier krijgt u een aangename leefomgeving. Met airconditioning kunt u de temperatuur en luchtvochtigheid op een gewenst niveau brengen en houden. Voor de grotere installaties bijvoorbeeld bij bedrijven wordt dit ook wel klimaatregeling genoemd. Naast dat airconditioning voor een gewenst binnenklimaat zorgt, zuivert het ook de lucht. Dit gebeurt door middel van een ingebouwd filtersysteem. Er zijn verschillende soorten airconditioning.
 
Mobiele airconditioning
Dit is de meest eenvoudige vorm van airconditioning. Nadeel is de beperkte capaciteit en het niet goed kunnen regelen van de temperatuur.
 
Wand airconditioning
Dit systeem kan het klimaat binnen al veel beter reguleren dan een mobiele airconditioner. Enige nadeel is dat het systeem relatief veel geluid produceert en dus niet ideaal is als het in een ruimte geplaatst wordt waar stilte gewenst is.
 
Split-unit airconditioning
Hierbij wordt de koelunit buiten de woning geplaatst. Het voordeel is veel minder geluid en een hogere capaciteit. Binnen komen de units waar de koude of warme lucht uit komt. Dit kan in meerdere ruimtes. Hierdoor is het klimaat uitstekend te reguleren. Er zijn veel mogelijkheden, die wij graag met u bespreken.