Over ons

Zonnepanelen

Nederlanders zijn steeds enthousiaster over zonnepanelen en terecht! Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gratis gebruik van kunnen maken. Dit kan door middel van zonnepanelen. U kunt uw eigen energie opwekken en daardoor flink besparen op uw energierekening. Met zonnepanelen creëert u dus een win-win situatie. U bespaart het milieu en op uw energiekosten. Wij beloven u dat ons zonne-energiepakket zichzelf terugverdiend binnen zes jaar. Wij zijn de expert in zonnepanelen. En hebben veel ervaring opgedaan in het leveren en installeren van zonnepanelen. We hebben ruim 25.000 zonnepanelen geplaatst.
 
Zonnepanelen en werking
Een zonnepaneel bestaat uit een aantal aaneengeschakelde zonnecellen. Hierin wordt zonne-energie omgezet in elektrische stroom. Een zonnesysteem bestaat grofweg uit drie onderdelen; de zonnepanelen, de omvormer en het montagesysteem.
 
Er zijn verschillende soorten zonnepanelen. Zo zijn er monokristallijne, polykristallijne en dunne-film zonnepanelen. De keuze van het soort zonnepaneel verschilt per situatie. Hoeveel panelen kunt u kwijt? Hoe belangrijk vindt u het aanzicht van de panelen? Welk vermogen past het beste bij uw situatie? Hoeveel wilt u besparen op uw energierekening? Wij kunnen u uitstekend adviseren bij het maken van deze keuzes. Door onze jarenlange ervaring krijgt u het best passende product op uw dak. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.
 
Omvormer
Omvormers zijn het hart van zonne-energie installaties. Een zonnepaneel zet het zonlicht om in elektriciteit. Echter wordt dit zonlicht omgezet in gelijkstroom. Dit soort stroom is niet geschikt voor het lichtnet waar u uw elektriciteit vandaan haalt. Hiervoor heeft u een omvormer nodig. Deze zet de gelijkstroom die van het zonnepaneel afkomt om naar wisselstroom. De stroom is nu geschikt om terug te leveren. De grootte van de omvormer is afhankelijk van de grootte van de installatie. Een omvormer kiezen is niet eenvoudig. Wij helpen u hier graag bij.
 
 

Wek je eigen energie op met onze zonnepanelen