Over ons

Basisschool De Fontein in Lutten

Basisschool De Fontein in Lutten

Projectleider: Rinus Heerink
Categorie: Particulier
Project: Utiliteit
Plaats: Lutten
Periode: vanaf september 2016. Oplevering is juli 2017.
Werkzaamheden: installatiewerkzaamheden, ledverlichting, alarm brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, warmteterugwinning installaties, verwarming luchtwaterpomp met cv-ketels met GBS, douchesysteem met cyclisch spoeling (legionella beheersplan). Diverse bouwkundige installaties zoals water-, gas- en rioolinstallaties.
 
Vanaf september 2016 zijn we bij basisschool De Fontein in Lutten bezig. Een utiliteit klus waar we duurzaam installatiewerk hebben geïnstalleerd. De school is voorzien van zuinige ledverlichting. De ledverlichting is efficiënt en wordt geschakeld door middel van een daglicht regeling en aanwezige sensoren. Dit is ondersteund door een set zonnepanelen om de elektra te verminderen. In totaal zijn er 96 zonnepanelen geplaatst. Daarnaast is er een verwarmingsinstallatie geïnstalleerd door middel van een bivalente luchtwarmtepompinstallatie. Deze wordt in koude perioden ondersteund door een gasgestookte cv-ketel.
 
Voor het gebouwbeheerssysteem zijn er verschillende installaties geregeld. De school heeft ook een gymzaal. Na de gymles kunnen leerlingen ook douchen, deze installatiewerkzaamheden zijn ook door ons uitgevoerd. Het gebouw beschikt ook over een kinderdagverblijf.