Over ons

Particulier

Door de jaren heen hebben wij al veel nieuwbouwwoningen mogen voorzien van een complete installatie. Voor elk woningtype kunnen wij u van dienst zijn. Zowel bij seriematige woningbouw als bij villabouw, waar de installaties helemaal zijn aangepast aan de wensen van de klant.
 
Een ideale woning is voorzien van goede elektra, heeft een goede klimaatbeheersing, is duurzaam en is al ingericht op de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat uw woning is voorzien van een goed datanetwerk en een goede brandbeveiliging. Een veilig wooncomfort is erg belangrijk. Wij kunnen u daarbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van noodverlichting of een inbraakbeveiliging. Heeft u zorg nodig? Dan kunnen wij ook diverse domotica voor u installeren. Een domotica-systeem is niet alleen gemakkelijk, maar ook energiebesparend.
 
Bij een comfortabel woongenot hoort natuurlijk ook een goede klimaatbeheersing. In de winter houdt u uw woning op een fijne temperatuur door bijvoorbeeld vloer- en wandverwarming. Maar in de zomer is het ook prettig om te kunnen koelen. Ook wilt u natuurlijk voldoende stopcontacten in uw woning hebben. Bijvoorbeeld op uw slaapkamer of kantoor. Zodat u van alle gemakken bent voorzien. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij geven eerlijk advies, dat past bij uw woning.
 
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Voor uw nieuwbouwwoning zijn er verschillende duurzame mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan ledverlichting of zonnepanelen. Deze duurzame investering verdient zichzelf binnen een paar jaar terug. Wij zijn gespecialiseerd in zonne-energie en leveren alleen kwalitatief goede producten. Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de pagina duurzaam en energie