Het failliete bedrijf Hoogstraten Groep Almelo gaat een doorstart maken onder de vlag van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. “Hoogstraten Groep Almelo is een gerenommeerd installatiebedrijf met jarenlange ervaring. Het installatiebedrijf past goed bij ons en is een mooie aanvulling op ons bedrijf. Door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we onze positie in de markt nog verder verstevigen. Een belangrijke basis om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst,” vertelt directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven.

Half juli 2019 werd Hoogstraten Groep in Almelo failliet verklaard. Door het faillissement werd Morrenhof-Jansen installatiebedrijven in de gelegenheid gesteld om het installatiebedrijf over te nemen. “De overname maakt het mogelijk dat de lopende projecten van het bedrijf hun doorgang blijven vinden. En doordat de medewerkers van Hoogstraten Groep ook een plek krijgen aangeboden binnen ons bedrijf, kunnen bestaande klanten blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit die ze gewend waren,” licht Erdy Jansen toe.
 
Hoogstraten Groep Almelo
Hoogstraten Verwarming BV werd in 1966 opgericht door F. Hoogstraten. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld als een totaalinstallateur. Inmiddels zijn er zo’n 30 medewerkers werkzaam bij het installatiebedrijf. Het installatiebedrijf is actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen voor zowel particulieren als woningbouwcorporaties. Ook service en onderhoud behoort tot de diensten van het bedrijf.
 
Morrenhof – Jansen installatiebedrijven
De afgelopen jaren heeft Morrenhof – Jansen installatiebedrijven de mogelijkheid gehad om meerdere installatiebedrijven over te nemen. Inmiddels valt het familiebedrijf onder een van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt en zijn er zo’n 170 medewerkers werkzaam. De hoofdvestiging staat in Dalfsen en de nevenvestigingen in Vriezenveen en Gramsbergen. Morrenhof – Jansen installatiebedrijven is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.