SV Handbal Dalfsen heeft vandaag bekend gemaakt dat ze een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden voor de komende drie jaar. Het Dalfser bedrijf Morrenhof-Jansen installatiebedrijven ondertekent op vrijdag 13 september het sponsorcontract. Het bedrijf was de afgelopen jaren al hoofdsponsor van de handbal en blijft graag betrokken. Samen met de vereniging wil de hoofdsponsor bouwen aan de toekomst van handbal in Dalfsen.

Hans Muscus, voorzitter van SV Handbal Dalfsen: “Het is echt fantastisch dat deze belangrijke Dalfser onderneming ons de komende drie jaar financieel gaat ondersteunen. Het bedrijf is maatschappelijk zeer betrokken bij de samenleving en vanuit die betrokkenheid is het hoofdsponsorschap verlengd. Daar zijn we echt bijzonder blij mee en dat geeft ons de financiële ruimte om weer te bouwen aan een succesvolle toekomst van de handbal, maar ook nog meer aandacht te hebben voor handbal als breedtesport in Dalfsen. We zijn een mooie en veerkrachtige vereniging met veel jonge talenten en een groep fantastische sponsoren. Komende jaren gaan we keihard en vol enthousiasme samenwerken om weer op topniveau te kunnen handballen.”

“We begrijpen als geen ander dat financiële steun nodig is”
Directeur van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, Erdy Jansen: “We zijn al geruime tijd nauw betrokken bij handbal Dalfsen. De vereniging barst van de positieve energie, enthousiasme en gedrevenheid. Mooi om te zien. Daarnaast zijn er veel jonge talentvolle speelsters die een belofte zijn voor de toekomst. Mijn vader en ik zijn Dalfsenaren in hart en nieren. We zijn trots op wat er in Dalfsen op handbalgebied is gerealiseerd en begrijpen als geen ander dat financiële steun nodig is om te kunnen investeren in de groei en ontwikkeling van handbaltalenten.”
 
Krachten bundelen
“Onbekenden van elkaar zijn we zeker niet; we sponseren de handbal in Dalfsen al jaren. Zo was ons logo al te zien op de shirts als hoofdsponsor. We zijn trots op de prestaties van het Dalfser handbal en we moeten alles op alles zetten om weer mee te doen met de top,” zegt directeur Klaas Jansen.
 
Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen
In de loop der tijd is Dalfsen uitgegroeid tot een echt handbalbolwerk, waarbij is gebouwd aan topsport, zowel binnen als buiten het veld. Dat heeft vele mooie prestaties opgeleverd en er voor gezorgd dat er met veel spelplezier in Dalfsen gehandbald wordt. De komende 3 jaar komen alle teams van de vereniging uit onder de naam Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen.