Nieuws

Laatste nieuws van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven
Uitbreiding directie Morrenhof-Jansen installatiebedrijven

28 juli 2022

Het directieteam van Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven wordt per 1 augustus uitgebreid van 3 naar 5 directieleden. Dennis Hanstede en Martin Hulsbeek, voormalig eigenaren van het onlangs overgenomen installatiebedrijf Otterman Techniek treden toe tot het directieteam.

Lees verder

Morrenhof-Jansen neemt Otterman Techniek over

9 november 2021

Otterman Techniek wordt per januari 2022 onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. “Otterman Techniek is een gerenommeerd installatiebedrijf met jarenlange ervaring en is, net als wij, een familiebedrijf. Met vestigingen in Hardenberg en Enschede en zo’n 60 medewerkers is het bedrijf een mooie aanvulling op ons werkgebied. En door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we onze positie in de markt nog verder verstevigen. De overname van Otterman is voor ons dan ook een mooie en logische vervolgstap waar we trots op zijn,” vertelt directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven.

Lees verder

“Wij hebben iets extra’s te bieden”

1 mei 2020

We stellen voor: onze afdeling “Engineering, Meet- & Regeltechiek (EMR)”. Adviseurs Martijn Berger en Tom Stopel zijn het hart van deze nieuwe afdeling. Zij zijn een belangrijke schakel tussen onze dienstverlening en klanten. Hierbij vertalen ze de wensen en behoeften van onze klanten naar een concrete aanpak. Maak kennis met Martijn en Tom.

Lees verder


Morrenhof–Jansen installatiebedrijven opnieuw hoofdsponsor handbal Dalfsen

13 september 2019

SV Handbal Dalfsen heeft vandaag bekend gemaakt dat ze een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden voor de komende drie jaar. Het Dalfser bedrijf Morrenhof-Jansen installatiebedrijven ondertekent op vrijdag 13 september het sponsorcontract. Het bedrijf was de afgelopen jaren al hoofdsponsor van de handbal en blijft graag betrokken. Samen met de vereniging wil de hoofdsponsor bouwen aan de toekomst van handbal in Dalfsen.

Lees verder

Morrenhof – Jansen installatiebedrijven neemt Hoogstraten Groep Almelo over

24 juli 2019

Het failliete bedrijf Hoogstraten Groep Almelo gaat een doorstart maken onder de vlag van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. “Hoogstraten Groep Almelo is een gerenommeerd installatiebedrijf met jarenlange ervaring. Het installatiebedrijf past goed bij ons en is een mooie aanvulling op ons bedrijf. Door onze krachten en kennis te bundelen kunnen we onze positie in de markt nog verder verstevigen. Een belangrijke basis om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst,” vertelt directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven.

Lees verder

Bouwmarkt 21 november

16 november 2018

De Bouw en aanverwante branches (zoals Installatie en Afbouw) kampen met een groot tekort aan gemotiveerde mannen én vrouwen, die in deze zeer kansrijke sectoren aan de slag willen gaan. Samen met bedrijven en opleiders in de regio bieden we banen met, als het nodig is, een (korte) kosteloze opleiding.

Lees verder

Service Totaal is verhuisd

1 november 2018

Service Totaal is verhuisd! Met ingang van 1 november 2018 wordt de samenwerking tussen Morrenhof-Jansen installatiebedrijven en Service Totaal nog meer verstevigd, door gezamenlijk te gaan werken vanuit onze locatie in Gramsbergen.

Lees verder

Airco in huis betekent aangenaam wonen

7 juni 2018

Als je lekker wil slapen tijdens een warme nacht, het hoofd koel wil houden tijdens het werk of gewoon thuiskomen in een aangename temperatuur; airconditioning in huis biedt comfort en gemak.

Lees verder