Nieuws

Laatste nieuws van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven


Week van de Techniek

4 maart 2019

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven ontvangt zo’n 190 leerlingen van CBS De Spiegel uit Dalfsen. Als onderdeel van de Techniekweek mogen kinderen verschillende technische proefjes doen, krijgen ze een rondleiding door het bedrijf en brengen ze een bezoek aan de Technobiel. In deze bijzondere techniektruck gaan kinderen op ontdekkingsreis in de wereld van techniek. Het doel is om kinderen enthousiast te maken voor een technische opleiding.

Lees verder

Bouwmarkt 21 november

16 november 2018

De Bouw en aanverwante branches (zoals Installatie en Afbouw) kampen met een groot tekort aan gemotiveerde mannen én vrouwen, die in deze zeer kansrijke sectoren aan de slag willen gaan. Samen met bedrijven en opleiders in de regio bieden we banen met, als het nodig is, een (korte) kosteloze opleiding.

Lees verder

Service Totaal is verhuisd

1 november 2018

Service Totaal is verhuisd! Met ingang van 1 november 2018 wordt de samenwerking tussen Morrenhof-Jansen installatiebedrijven en Service Totaal nog meer verstevigd, door gezamenlijk te gaan werken vanuit onze locatie in Gramsbergen.

Lees verder

Airco in huis betekent aangenaam wonen

7 juni 2018

Als je lekker wil slapen tijdens een warme nacht, het hoofd koel wil houden tijdens het werk of gewoon thuiskomen in een aangename temperatuur; airconditioning in huis biedt comfort en gemak.

Lees verder

Service Totaal & Morrenhof – Jansen

5 april 2018

Service Totaal in Slagharen wordt vanaf 1 mei 2018 onderdeel van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven in Dalfsen. Service Totaal blijft zelfstandig en onder eigen naam de markt bedienen. Door de nieuwe samenwerkingsvorm is Service Totaal ervan overtuigd dat zij haar positie in de markt nog verder kan verstevigen en uitbouwen.

Lees verder

Prijsuitreiking fotopuzzel

7 december 2017

Donderdagmiddag 7 december zijn de prijzen uitgereikt aan de vijf winnaars van de fotopuzzel! De uitreiking was in het gloednieuwe bedrijfspand van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven.

Lees verder

Nieuwe bedrijfsbrochures

16 november 2017

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven heeft drie nieuwe bedrijfsbrochures ontwikkeld. Een brochure voor de particulier, zakelijke klant en een brochure over duurzaamheid en energie.

Lees verder

Opening nieuw bedrijfspand Morrenhof-Jansen

8 november 2017

Morrenhof-Jansen installatiebedrijven heeft vrijdag 4 november officieel de deuren van het nieuwe bedrijfspand in Dalfsen geopend. Het nieuwe pand is energieneutraal en voorzien van de meest duurzame technieken. En daarmee is het bedrijf, als een van de weinige bedrijven in Nederland, GPR en Maatlat gecertificeerd. Het nieuwe bedrijfspand is door wethouder Klaas Agricola en directeuren Klaas en Erdy Jansen officieel geopend onder toeziend oog van genodigden en personeel. 

Lees verder