Service Totaal is verhuisd! Met ingang van 1 november 2018 wordt de samenwerking tussen Morrenhof-Jansen installatiebedrijven en Service Totaal nog meer verstevigd, door gezamenlijk te gaan werken vanuit onze locatie in Gramsbergen.

Expertises samenbrengen
Door in Gramsbergen te gaan samenwerken kan Service Totaal het verzorgingsgebied op het gebied van installatie- én zwembadtechniek vergroten, waardoor Service Totaal de klant nóg beter van dienst zijn. De vestiging Gramsbergen beschikt over een modern pand met een groot magazijn, waarin de klant van harte welkom is. De koffie staat klaar!
 
Wat verandert er voor de klant?
Alleen de locatie verandert, verder blijft alles bij het vertrouwde. Zo staan de vertrouwde monteurs en projectleiders voor de klant klaar en krijgt deze dezelfde service die de klant van Service Totaal gewend is. Ook kunt Service Totaal bereiken op hetzelfde telefoonnummer. Het nieuwe adres is:
 
Service Totaal B.V.
Doorbraakweg 26
7783 DC Gramsbergen
0523 – 68 50 05
 
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag in Gramsbergen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Erdy Jansen of Johan Koel door bellen naar Service Totaal.