We stellen voor: onze afdeling “Engineering, Meet- & Regeltechiek (EMR)”. Adviseurs Martijn Berger en Tom Stopel zijn het hart van deze nieuwe afdeling. Zij zijn een belangrijke schakel tussen onze dienstverlening en klanten. Hierbij vertalen ze de wensen en behoeften van onze klanten naar een concrete aanpak. Maak kennis met Martijn en Tom.

Wij bijten ons vast in nieuwe technieken
“Als afdeling Engineering, Meet- & Regeltechniek bijten wij ons vast in nieuwe intelligente technieken en producten, zorgen we ervoor dat ervaringen en kennis tussen onze vestigingen worden gedeeld en zo de kwaliteit verbeteren. Dit alles is op basis van de nieuwe, maar bewezen technieken. In de praktijk betekent dit dat wij voornamelijk aan de slag gaan met de thema’s zoals klimaat, gebouwbeheersystemen en innovaties. Binnen deze thema’s zijn wij als afdeling vanaf de offerte tot en met onderhoud betrokken,” legt Martijn uit.

Kwaliteit van onze installaties
“De ontwikkelingen in de techniek gaan razendsnel. Het is belangrijk dat we deze ontwikkelingen op de voet volgen en de kwaliteit van onze installaties bewaken en waar nodig verbeteren. Als het gaat om nieuwe technieken willen wij klanten een volledig installatiepakket aanbieden, van montage tot inregelen van de nieuwe systemen. Soms besteden we werkzaamheden nog uit aan andere partijen, terwijl we deze expertise ook zelf in huis hebben. Zoals het inregelen en in bedrijfstellen van een installatie is juist het mooiste gedeelte van ons werk. Daarom is het een mooie ontwikkeling dat dit nu onderdeel wordt van ons totaalpakket,” vult Tom aan.

De juiste vragen stellen
Een belangrijk onderdeel van een klimaatinstallatie en een gebouwbeheersysteem is de meet- en regeltechniek. De techniek moet er immers voor zorgen dat het comfort in het gebouw onder alle omstandigheden naar wens is van de gebruiker. Naast het comfort, moet er ook aandacht zijn voor het opwekken van energie en een minimaal energieverbruik van alle aangesloten installaties. Om dit te realiseren is een integrale aanpak en nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen ons bedrijf nodig. Martijn: “En de meest belangrijke vraag die we onszelf hierbij stellen: wat zijn de verwachtingen van onze klant? Wat heeft de klant nodig? Alleen door de juiste vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan, kunnen we het maximale resultaat uit de installatie halen.”

Wij bieden iets extra’s: voor klant én medewerker
“Mooi is dat we als een van de weinige installateurs in Noordoost Nederland BRL6000-21 gecertificeerd zijn. Hierdoor mogen we zelfstandig bodemenergiesystemen voor de woningbouw realiseren. Door deze techniek naar ons toe te trekken en zelfstandig uit te voeren, hebben we iets extra’s te bieden. Voor zowel collega’s als onze klanten,” sluit Tom af.